ΑθλητικάΚαστοριά

Αναστασιάδου και Λαπίκωφ στο πρώτο κοινόβιο μετά την καραντίνα

Το πρώτο προπονητικό κοινόβιο μετά το τέλος της καραντίνας ξεκινάει αύριο Τρίτη 19 Μαΐου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά κηρύσσοντας ουσιαστικά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο υψηλότερο επίπεδο.

Στο κοινόβιο θα πάρουν μέρος συνολικά 8 αθλητές κι αθλήτριες που ανήκουν στην προολυμπιακή ομάδα και βρίσκονται στην ειδική λίστα της ΕΟΕ.

Πρόκειται για τους: Ευαγγελία Αναστασιάδου (ΝΟΚ), Κυρίδου Μαρία, Μπούρμπου Χριστίνα, Κυρίδου Αννέτα (ΝΟΘ),Ντούσκο Στέφανο (ΝΟΙ),Παπακωνσταντίνου Αντώνη, Χριστοδουλίδη Ασπασία (ΕΝΟΑ) και Λαπίκωφ Θεόδωρο (ΝΟΚοζ).

Οι αθλητές-τριες έχουν υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού πριν εισέλθουν στο Σχοινιά ενώ θα παραμείνουν στο κοινόβιο μέχρι τις 26 Ιουλίου τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει συντάξει η επιστημονική ομάδα του Υπουργείου Υγείας.

Επίσης όλοι οι χώροι του Ολυμπιακού κωπηλατοδρομίου έχουν απολυμανθεί με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας ενώ όλη η ομάδα θα είναι υπό την εποπτεία και την παρακολούθηση της ιατρικής ομάδας της ΕΚΟΦΝΣ σε καθημερινή βάση.

Back to top button