Λαχανοσαλάτα με ξινόμηλο και ντρέσινγκ γιαουρτιού από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα
ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. λάχανο λευκό, κομμένο ζουλιέν (λεπτές φέτες)
- 150 γρ. λάχανο κόκκινο, κομμένο ζουλιέν (λεπτές φέτες)
- 1 ξινόμηλο, κομμένο ζουλιέν
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε μικρές ροδέλες
- 2 τριμμένα καρότα στο χοντρό του τρίφτη
- 2 κλωνάρια σέλερι σε μικρές ροδέλες
- 40 γρ. μηλόξυδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 170 γρ. ντρέσινγκ γιαουρτιού
Εκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr