Καστοριά – Συνταγή: Λαχανοσαλάτα με ξινόμηλο και ντρέσινγκ γιαουρτιού

 

Λαχανοσαλάτα με ξινόμηλο και ντρέσινγκ γιαουρτιού από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ. λάχανο λευκό, κομμένο ζουλιέν (λεπτές φέτες)
  • 150 γρ. λάχανο κόκκινο, κομμένο ζουλιέν (λεπτές φέτες)
  • 1 ξινόμηλο, κομμένο ζουλιέν
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε μικρές ροδέλες
  • 2 τριμμένα καρότα στο χοντρό του τρίφτη
  • 2 κλωνάρια σέλερι σε μικρές ροδέλες
  • 40 γρ. μηλόξυδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 170 γρ. ντρέσινγκ γιαουρτιού

Εκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr