Καστοριά

Καστοριά: Έκκληση διευθυντή Λυκείου να επιστρέψουν οι μαθητές στο σχολείο

Αγαπητοί γονείς αγαπητά παιδιά πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα ή καλύτερα πολύ δύσκολη .Το Σχολείο όμως λειτούργησε. Με λίγους μαθητές αλλά με πλήρες πρόγραμμα. Παρατηρήθηκε βέβαια το θλιβερό φαινόμενο να έλθουν κάποια παιδιά στην αρχή και εν συνεχεία να αποχωρήσουν! Ο λόγος όπως φαίνεται στις δηλώσεις είναι άλλος από ότι μας είπαν παρασκηνιακά . “Ότι δεν έχει πολλά παιδιά”.
Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δεχθούμε όποια δήλωση αφού αυτό προβλέπεται από την Υπουργική Απόφαση.Θα παρακαλούσα όμως κάποια παιδιά και τους γονείς τους,αν πιστεύουν ότι μπορούν να ξαναέρθουν στο Σχολείο είτε για μάθημα είτε για ερώτηση να το κάνουν. Δεν τους συμφέρει η παρατεταμένη απομάκρυνση από το Σχολείο.
Επαναλαμβάνω και πάλι ότι η ατομική ευθύνη είναι απαραίτητη. Αν και μόνο αν εσείς την αναλάβετε μπορείτε να έρχεστε ή να συνεχίσετε.Εμείς μπορούμε να τηρήσουμε όλους τους κανόνες υγιεινής και προφύλαξης του Υπουργείου και το κάνουμε.
Το Σχολείο θα παραμείνει ανοιχτό,έχει λίγα παιδιά που εκμεταλλεύονται τον χρόνο τους και προσθέτουν γνώσεις και εμπειρίες από τα μαθήματα.Τα οποία βέβαια ευχαριστώ ιδιαίτερα.
Ο Διευθυντής
Βασίλης Κωνσταντίνου
Λύκειο Μεσοποταμίας Καστοριάς

Back to top button