ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Αλληλεγγύη του ΚΚΕ Καστοριάς προς τους αγρότες για την εισαγγελική έρευνα για τα μπλόκα του 2019

Η κυβέρνηση είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα τρομοκρατήσει τους αγρότες

Εκφράζουμε τη στήριξή μας και την αλληλεγγύη μας στους αγρότες της περιοχής μας, καθώς καλούνται με εισαγγελική έρευνα να καταθέσουν για τη συμμετοχή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις, οι οποίες έγιναν σε συντονισμό με τα μπλόκα που στήθηκαν πανελλαδικά το 2019.

Στόχος τους είναι η καταστολή και τρομοκράτηση των αγροτών που και τότε και τώρα αγωνίζονται για το δικαίωμά τους να παραμείνουν στη γεωργία ενάντια στην πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, αλλά και των προηγούμενων που τους καταδικάζουν στη φτώχεια και το ξεκλήρισμα.

Η κυβέρνηση είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα τρομοκρατήσει τους αγρότες και θα βάλει φρένο στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Αυτές οι κινήσεις το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δυναμώσουν τη θέληση και το πείσμα των αγροτών,  ώστε με οργάνωση, αγώνα και συμμαχία με τα άλλα λαϊκά στρώματα να βάλουν φρένο στον αυταρχισμό και την ποινικοποίηση των αγώνων, αλλά και να δυναμώσουν την πάλη της μικρομεσαίας αγροτιάς ενάντια στην ΚΑΠ της ΕΕ και τις πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων.

Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς – Βοΐου του ΚΚΕ

Back to top button