Κοζάνη

Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διαδικτυακές τελετές ορκωμοσίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Οι πρώτες διαδικτυακές τελετές ορκωμοσίας στο Πανεπιστήμιο είναι γεγονός. Στο πλαίσιο διασφάλισης της δημόσιας υγείας και αποφυγής εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά οι τελετές ορκωμοσίας των Τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (πρώην τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων) και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών Επιστημών.

Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους η οποία ομολογουμένως επεφύλασσε ένα έντονο συγκινησιακό κλίμα, με πρωταγωνιστές φυσικά τους αποφοίτους και αυριανούς επιστήμονες και τις οικογένειες αυτών.

Με την παρέλευση των τελευταίων τριών δύσκολων μηνών και της νέας πραγματικότητας που διαμορφώθηκε σε παγκόσμια κλίμακα, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με την αποκτηθείσα εμπειρία είναι πλέον έτοιμο για να προχωρήσει και στη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου με την πλειονότητα των μαθημάτων να δίδονται εξ αποστάσεως, διασφαλίζοντας πρώτιστα την υγεία των φοιτητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού καθώς και τα ποιοτικά στοιχεία της εξέτασης.

 

 

 

Back to top button