Καστοριά

Εργασίες της ΔΕΥΑΚ στην Πεντάβρυσο (φωτογραφίες)

Σε εργασίες αναβάθμισης και βελτίωσης του αντλιοστασίου λυμάτων της Πενταβρύσου, αλλά και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου αυτού προχώρησε η ΔΕΥΑ Καστοριάς, με το έργο να έχει ολοκληρωθεί στο 95%.
Οι εργασίες κρίθηκαν απαραίτητες, καθώς το αντλιοστάσιο είχε υποστεί πολλές φθορές, ενώ και ο εξωτερικός χώρος, παρουσίαζε αρνητική εικόνα, όντας σε κεντρικό σημείο του οικισμού (έναντι του Πνευματικού Κέντρου).
Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η εξέλιξη του έργου από το αρχικό στάδιο έως και σήμερα, λίγο πριν την ολοκλήρωσή του, το οποίο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Πέτρος Τόσκος, μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Γιώργο Σιάτρα.
Ταυτόχρονα, παρεμβάσεις έγιναν και στο αποχετευτικό δίκτυο του οικισμού Υψηλού για την ομαλή απορροή των ομβρίων (αντικατάσταση τμήματος του δικτύου και κατασκευή φρεατίων ελέγχου), αλλά και εργασίες καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου της δεξαμενής ύδρευσης του ίδιου οικισμού.
Μέλημά μας είναι η ποιότητα ζωής των κατοίκων όλων των οικισμών του Δήμου Καστοριάς, στους οποίους προχωρούμε σε ουσιαστικές παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς των Δημοτών μας.
   

 

Back to top button