ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σε λίγο η διαμαρτυρία στη ΔΕΗ Καστοριάς για τη διακοπή του ρεύματος σε συνταξιούχο χήρα την περίοδο της καραντίνας

«Δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας, στις δίκαιες διεκδικήσεις μας, ώστε να μη μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, να μην πληρώσουμε εμείς και πάλι την κρίση τους»

Κινητοποίηση στο κατάστημα της ΔΕΗ στις 11.00 π.μ., την Τρίτη 2 Ιούνη, διοργανώνουν το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας – Ιματισμού – Κλωστοϋφαντουργίας ν. Καστοριάς, το Σωματείο Κτιστών – Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών ν. Καστοριάς και ο Σύλλογος Γυναικών Καστοριάς.
Καταγγέλλουν το γεγονός ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε συνταξιούχο χήρα γυναίκα, χωρίς καμία προειδοποίηση, επειδή δεν πληρώθηκαν δυο δόσεις την περίοδο της καραντίνας.
Άμεσα, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας και Ιματισμού Καστοριάς προχώρησε σε παρέμβαση στο κατάστημα της ΔΕΗ με αίτημα την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στο συγκεκριμένο νοικοκυριό, χωρίς καμία περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση.
«Δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας, στις δίκαιες διεκδικήσεις μας, ώστε να μη μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, να μην πληρώσουμε εμείς και πάλι την κρίση τους», τονίζουν οι φορείς και καλούν σε νέα κινητοποίηση.
902.gr

 

 

 

Back to top button