Καστοριά

Ζ. Τζηκαλάγιας: “Σήμερα είχα επικοινωνία με τον ΣΚΑΙ”

Ψυχραιμία όχι πανικός

Θα ήθελα να συστήσω σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πολίτες αυτού του τόπου να διατηρούν την ψυχραιμία τους και να αναλογιστούν ότι ποτέ ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος μιας και μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Σε όλη την διάρκεια της πολιτικής-επιστημονικής μου πορείας αναλογίζομαι πάντα την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κρίση του κορωνοϊού δεν μας έχει αφήσει και είναι επιστημονικά και μαθηματικά βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε εμφάνιση κρουσμάτων σε όλη την επικράτεια) , είναι σώφρον και συνετό να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους μέχρις ότου έχουμε περισσότερα στοιχεία και δεδομένα για την εν λόγω κατάσταση!
Έτσι ,λοιπόν για άλλη μια φορά ,όπως έπραξα από την αρχή της πανδημίας και σε όλο αυτό το διάστημα, πρέπει να πορευτούμε με σοβαρότητα, σύνεση και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.
Είμαστε ασφαλείς,είμαστε ασφαλής προορισμός αλλά πρέπει να επαγρυπνούμε.
Υ.Γ. Για το εν λόγω περιστατικό εχθές το βράδυ είχα επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς για να ενημερωθώ και σήμερα είχα επικοινωνία με τον σταθμό ΣΚΑΙ, έτσι ώστε να ανασκευαστεί η είδηση μιας και η πληροφορία δεν είναι ΑΚΡΙΒΗΣ.

Back to top button