ΚαστοριάΠρόσωπα

Βάσια Γκάτζιου: «Θα ήθελα να δοκιμάσω στο εξωτερικό – Ονειρεύομαι διάκριση με την Εθνική»

Η ενασχόλησή της με το άθλημα άρχισε όπως των περισσοτέρων: Ένας γυμναστής κατά την επίσκεψή του στο δημοτικό σχολείο της την προέτρεψε να ασχοληθεί με το χάντμπολ, μιας και ήταν και αριστερόχειρη. Η Βάσια Γκάτζιου όχι μόνο το ακολούθησε, αλλά κατάφερε να πρωταγωνιστήσει, καταφέρνοντας να πανηγυρίσει τα δύο τελευταία χρόνια, ισάριθμα νταμπλ με τον ΠΑΟΚ.  

Εκτός από τον αθλητισμό, η διεθνής Καστοριανή σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση τα τουριστικά και όπως μας λέει, όταν ολοκληρώσει τις σπουδές της σκέφτεται την προοπτική του εξωτερικού.  

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο e-handball.gr αναφέρει πως επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ,  την πιο έντονη στιγμή της στο άθλημα, τι θεωρεί επιτυχία μετά από 10 χρόνια και πώς διάλεξε τη Θεσσαλονίκη για να αρχίσει την καριέρα της. Προηγουμένως όμως, ρωτήσαμε τη Βάσια για την περίοδο της καραντίνας.  

Αναλυτικά η συνέντευξη της στο e-handball.gr και τη Φωτεινή Κρεμαστιώτη  

Πώς αντέδρασες τον Μάρτιο όταν σας ανακοίνωσαν ότι δεν θα έχετε προπόνηση την επόμενη μέρα;  

«Νόμιζα ότι θα ήταν για δύο εβδομάδες αλλά τελικά ήταν δύο μήνες. Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη με πέντε ρούχα (γέλια). Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Τώρα κάνουμε προπονήσεις στην Καστοριά, όπου και θα παραμείνω για να δώσω εξ αποστάσεως τα μαθήματα της εξεταστική μου. Όσον αφορά στις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ δεν μας έχουν πει ακόμα κάτι». 

Έμαθες ή ανακάλυψες κάτι για τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια της καραντίνας;  

«Προσπάθησα να κάνω μια σωστή διατροφή, να μην ξεφεύγω αρκετά και το κατάφερα πολύ καλά. Με βοήθησε η καραντίνα σε αυτό το σημείο, καθώς έτρωγα σπιτικό φαγητό».  

Του χρόνου πού θα βρίσκεσαι;

Συνέχεια στο e-handball.gr

 

 

 

 

Back to top button