ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η νέα ημερομηνία για την αναβληθείσα εκδήλωση ποδηλασίας (χάρτης)

“Ποδηλατούμε όλοι μαζί για το Περιβάλλον και την Καστοριά”

Η αναβληθείσα εκδήλωση ποδηλασίας στον εσωτερικό Γύρο της Λίμνης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου. Συνδιοργανώνεται από την Αντιπεριφέρεια και το Δήμο Καστοριάς, με τη συνεργασία και συμμετοχή του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς “620” και φίλων του ποδηλάτου, μικρών και μεγάλων.

Σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης, ώρα 5:30 μ.μ.: ο χώρος μπροστά από την Αντιπεριφέρεια (πρώην Νομαρχία) και σημείο τερματισμού το Δημαρχείο Καστοριάς.

Απαραίτητη η συνοδεία των παιδιών από έναν τουλάχιστον κηδεμόνα, ενώ συστήνεται η χρήση κράνους (προαιρετικώς βάση Κ.Ο.Κ.)

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για το προηγούμενο Σάββατο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3 Ιουνίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίησή της.

Στόχος των διοργανωτών είναι όχι μόνο η ενθάρρυνση της χρήσης ποδηλάτου και η παρουσίαση των ηλεκτρικών και συμβατικών ποδηλάτων, αλλά παράλληλα, η ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής για την ενίσχυση προβολής του τόπου μας.

Δίνουμε το ραντεβού μας όλοι μαζί, με προοπτική να γίνει ετήσιος και αγαπημένος θεσμός που θα προσελκύσει στο μέλλον κοινό απ’ όλη την Ελλάδα και γιατί όχι και απ’ όλον τον κόσμο.

 

 

Back to top button