ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σε αχαρτογράφητα νερά ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου – Παραίτηση Δ.Σ. και εκ νέου κάλεσμα σωτηρίας

Αβέβαιο το μέλλον της ποδοσφαιρική ομάδας του Κωσταραζίου μετά και τις σημερινές διοικητικές εξελίξεις.

Στην σημερινή προγραμματισμένη γενική συνέλευση του συλλόγου, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου υπέβαλαν την παραίτησή τους, ωστόσο λόγω μη απαρτίας και χωρίς να βρεθεί κάποιος  ενδιαφερόμενος ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, προκυρήχθηκαν εκ νέου εκλογές για να βρεθεί λύση στην ύπαρξη του συλλόγου και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η το διοικητικό συμβούλιο με την πιο χαρακτηριστική της πρόταση,ως εσχάτη προσπάθεια εύρεση λύσης για την ομάδα”, να καταδεικνύει και το αβέβαιο μέλλον του συλλόγου:

”Μετά από έλλειψη απαρτίας στην γενική συνέλευση στις 14/6/20, την παραίτηση το Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΓΣ ΠΑΟΚ Κωσταράζιου και την έλλειψη ενδιαφέροντος να αναλάβει κάποιος τον σύλλογο, προκηρύσσονται εκ νέου εκλογές την Κυριακή 21/6/20 και ώρα 11 πμ στο κοινοτικό κατάστημα Κωσταραζίου, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ως εσχάτη προσπάθεια εύρεση λύσης για την ομάδα.

Παρακαλούνται όπως όλοι αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί κινδυνεύει να μην υπάρχει επόμενη μέρα για την ομάδα μας και ως εκ τούτου να σταματήσουν όλες οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωριού
Το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ.  ΠΑΟΚ Κωσταράζιου”

 

Back to top button