Καστοριά

Συνελήφθη 29χρονος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 κιλά και 330 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης – Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος  42χρονου αλλοδαπού

Συνελήφθη προχθές (12-06-2020) το μεσημέρι, σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 29χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος 42χρονου αλλοδαπού.

Συγκεκριμένα, έπειτα από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο να κινείται ύποπτα, αλλάζοντας συνεχώς κατευθύνσεις και ελέγχοντας για τυχόν αστυνομική παρουσία, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 29χρονο να παραλαμβάνει από περιοχή της Καστοριάς ένα σακίδιο.

Ακολούθως και έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση, οι ανωτέρω αστυνομικοί ακινητοποίησαν σε περιοχή της Κοζάνης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 29χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο χώρο αποσκευών του οχήματος, βρέθηκε εντός του προαναφερόμενου σακιδίου μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6 κιλών και 330 γραμμαρίων, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 42χρονου αλλοδαπού, ο οποίος λειτουργούσε ως προπομπός και ενημέρωνε τον 29χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων, συντονίζοντας και διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6 κιλών και 330 γραμμαρίων,
  • το Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο 29χρονος,
  • 2 κινητά τηλέφωνα και
  • 2 κάρτες sim.

O συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

 

 

 

Back to top button