ΑθλητικάΚαστοριά

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Η συσπείρωση δυνάμεων ενόψει της νέας εποχής που δεν θα είναι εύκολη, φαίνεται ότι  αποτελεί προτεραιότητα για τους «πράσινους»

Και κάπως έτσι ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας, θα βρίσκεται εκεί, στο πλευρό του Φραγκίσκου Αλβέρτη μιας άλλης εμβληματικής φυσιογνωμίας του «Τριφυλλιού»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος που έχει το γενικό πρόσταγμα για τη νέα εποχή, βρισκόταν εδώ και καιρό σε επαφές με τον Διαμαντίδη. Του εξηγούσε το πρότζεκ της επόμενης ημέρας αλλά και πόσο σημαντικός θα είναι ο δικός του ρόλος.

Ο νέος Παναθηναϊκός θέλει… μετάγγιση προσωπικότητας, χαρακτήρα, πρωταθλητισμού και υγιών βάσεων. Το παρελθόν δε μπορεί παρά να καθοδηγεί το παρόν και το μέλλον.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα έχει ρόλο στην ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιον ακριβώς. Πάντως δεν τίθεται θέμα… προσαρμογής. Παρά το ότι μετά το «αντίο» στην ενεργό δράση ο 40χρονος Legend της Euroleague απέφευγε τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις, είχε επαφή με την ομάδα. Και με τα στελέχη της και με τους παίκτες.

Ο Διαμαντίδης είναι το… καλύτερο παράδειγμα προς όλους. Ένας άνθρωπος που έκανε «σημαία» στην καριέρα του ότι το «εμείς» είναι πάνω από το «εγώ».

Ότι τα αποτελέσματα έρχονται με τη σκληρή δουλειά, περνούσε άλλωστε ατέλειωτες ώρες στο ΟΑΚΑ ακόμα και την τελευταία του χρονιά. Ότι οι μεγάλες ομάδες χτίζονται ΠΡΩΤΑ στα αποδυτήρια και μετά στο γήπεδο.

Και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός περνά το μήνυμα της συσπείρωσης δυνάμεων και ότι είναι πάντα ΕΔΩ, δυνατός, αποφασισμένος. Θέλοντας έτσι να περάσει το μήνυμα προς όλους ότι θα υπάρξει συνέχεια. Με διαφορετικά δεδομένα, αλλά η ομάδα θα προχωρήσει.

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Διαμαντίδη είναι θέμα χρόνου. Κι όταν ανακοινωθεί, θα αποσαφηνιστεί και ο ρόλος του στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός στέλνει το μήνυμα ότι όλοι είναι απαραίτητοι κατά τη νέα εποχή.

sportime.gr

Back to top button