ΑγροτικάΚαστοριά

Επιστολή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πενταβρύσου προς τον πρόεδρο ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πενταβρύσου Καστοριάς αλλά και όλοι οι αγρότες της περιοχής, θέλουμε να σας επισημάνουμε την αναγκαιότητα της ύπαρξης του συγκεκριμένου υποκαταστήματος της τράπεζάς σας στη δημοτική κοινότητα της Μεσοποταμίας.

Σας γνωστοποιούμε, ότι η βορειοδυτική πλευρά της ΠΕ  Καστοριάς, εξυπηρετείται από το υπ/μα που είναι κοντινότερο και λειτουργικότερο για εμάς και την δουλειά μας.

Προσπαθούμε να μην χάνουμε ώρες εργασίας από την μετάβαση και την πολύωρη αναμονή για εξυπηρέτηση στην Καστοριά, θεωρώντας ότι οι ώρες εργασίας μας είναι τουλάχιστον, το ίδιο σημαντικές με τις ώρες εργασίας των υπαλλήλων σας.

Θέλουμε να παραμείνει ως υποκατάστημα στην περιοχή, χωρίς να γνωρίζουμε την οικονομικότητα των στοιχείων που έχετε ή που θέλετε να πετύχετε, αλλά δεν πιστεύουμε, ότι στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε, αυτό θα πρέπει να είναι το μόνο κριτήριο που καθορίζει την σκέψη και τις αποφάσεις σας, αδιαφορώντας για την εξυπηρέτηση 12.000 περίπου πολιτών της περιοχής.

To υποκατάστημα αυτό, ήταν της Αγροτικής τράπεζας που εσείς κληρονομήσατε από το κράτος, μαζί με όλους τους συνεργαζόμενους αγρότες-πελάτες της. Δεν σημαίνει ότι θα παρασυρθούμε από τα συναισθήματά μας, ακολουθώντας αποφάσεις, που υποβαθμίζουν την εργασία και την ζωή μας.

Είναι πιθανό να αναζητήσουμε άλλες λύσεις, προσπαθώντας να καλύψουμε το κενό που θα δημιουργηθεί, επιδιώκοντας την εξυπηρέτησή μας.

Πιστεύουμε, ότι πρέπει να επανεξετάσετε την απόφασή  σας, έτσι ώστε να παραμείνει ανοικτό το υποκατάστημα στην περιοχή της Μεσοποταμίας, εξυπηρετώντας όλους τους πολίτες της.

Για το Δ/Σ

Ο πρόεδρος

Λαζαρίδης Δημήτριος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Πεντάβρυσο 22/06/2020

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δ/Σ  Τράπεζας Πειραιώς κ. Χαντζηνικολάου Γεώργιο

 

 

 

Back to top button