Καστοριά

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου: Ο στόχος μας είναι ένας, να μείνουμε υγιής και προστατευμένοι

Η επόμενη μέρα από την πανδημία βρίσκει  τον Δήμο Άργους Ορεστικού όπως δήλωσε  στη ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ο δήμαρχος  κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου σε επαγρύπνηση και εγρήγορση, ώστε η νέα καθημερινότητα την οποία βιώνουμε να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο ασφαλής.

Της Δώρας Κωτσοπούλου

Γι΄αυτό και στον Δήμο μας, επισήμανε  προτιμούμε  να μην είμαστε αρεστοί, αλλά να προασπίζουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο, την υγεία των δημοτών μας.

Ο κ. Κεπατσόγλου αναφέρθηκε στις δράσεις που υλοποίησε ο δήμος για την αντιμετώπιση της  πανδημίας, « Έχουμε ήδη προβεί στην απολύμανση όλων των σχολικών κτιρίων, των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων και των δημοτικών υπηρεσιών και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΠΥ και του υπουργείου Υγείας. Έχουμε εξασφαλίσει διπλή καθαριότητα στα σχολεία, έχουμε προμηθεύσει το προσωπικό του Δήμου και τις δομές του με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό κι έχουμε εξοπλίσει τους χώρους και τις υπηρεσίες που εξυπηρετούν πληθώρα πολιτών με όλα τα απαιτούμενα μέσα (π.χ. προστατευτικά τζάμια στα ΚΕΠ). Παράλληλα έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην προστασία των ευπαθών ομάδων των συμπολιτών μας, κυρίως μέσω του Βοήθεια στο Σπίτι.  Είναι συνειδητή επιλογή οι δημότες να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται κατά κύριο λόγο τηλεφωνικά από το Δημαρχείο κι όταν αυτό δεν είναι εφικτό, με προκαθορισμένο ραντεβού».

Οφείλουμε τόνισε ο δήμαρχος  όλοι μας να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί και να επιδεικνύουμε τη μέγιστη ατομική ευθύνη, ώστε να μη πάει χαμένη η προσπάθεια των προηγούμενων μηνών για να καταλήξει «Ο στόχος μας είναι ένας: να μείνουμε υγιής και προστατευμένοι.»

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

kastoria365.gr

 

Back to top button