ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Πρωτάθλημα παίδων: Νίκη της Καστοριάς 59-42 στον Ηρακλή Κοζάνης

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα της Καστοριάς για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων απέναντι στον Ηρακλή Κοζάνης με σκορ 59-42.

Από την αρχή του αγώνα οι παίχτες του Καραταγλίδη μπήκαν δυνατά στον αγώνα και πήραν διαφορά 14 πόντων. Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα δεν άλλαξε η εικόνα και έτσι κατάφεραν και πήραν μια ακόμα νίκη και τερμάτισαν προσωρινά πρώτοι στον όμιλο. Σε περίπτωση που αύριο κερδίσουν τα Γρεβένα του Διόσκουρους η Καστοριά θα είναι δεύτερη στην τελική βαθμολογία.

Αύριο θα περιμένουν τα αποτελέσματα των άλλων δυο αγώνων για να δουν την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά.

Ο Ηρακλής Κοζάνης δεν είχε στην διάθεση του και σε αυτόν τον αγώνα τον καλύτερο του παίχτη (Σοϊλεμετζίδης Νίκος) που πήρε μεταγραφή για τον Προμηθέα Πατρών.

Ξεχώρισαν ο Μητσιάνης από τον Ηρακλή Κοζάνης με 15 πόντους και απο την Καστοριά οι Παπαδημητρίου με 15, Τσαχτσίρας και Κέδρος με 11 πόντους ο καθένας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-23, 17-34, 26-48, 42-59

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπανικολάου- Σταμπουλής

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Σύρου-Γκιάτα-Κατωτικίδου

ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης(Ασβεστάς): Αργυρόπουλος 3(1), Χολέβας, Γκουλιαβέρας, Κουτσιούκης 7(1), Τοπάλης 2, Σταθόπουλος, Μητσιάνης 15(1), Βάλιακας 7, Καλαιτζής, Γκατζιούρας 2, Μανιάκας, Στιάπης 6.

ΑΣ Καστοριάς(Καραταγλίδης): Κέδρος 11, Φάσσας 8, Πιπερόπουλος 4, Παπαδημητρίου 15(1), Καλαϊτζίδης Γ. 2, Καρεντζίδης, Κωνσταντίνου, Μονοβασίλης 5, Παπαγιάννης 1, Κωστάρας 2, Τσαχτσίρας 11, Αθανασίου.

maksports.gr

 

Back to top button