Καστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Παγωτό σάντουιτς

Παγωτό σάντουιτς από την Ελεάννα Βλαχοπούλου

ΥΛΙΚΑ
500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική
200 γρ τυρί κρέμα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα( το οποίο έχουμε βράσει 4 ώρες μέχρι να γίνει καραμέλα)
200 γρ πραλίνα φουντουκιού
34 μπισκότα πτί μπέρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Στον καδο του μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα, την  πραλίνα,το καρμελωμένο ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν .Στη συνέχεια ρίχνουμε μια κουταλιά απο την σαντιγί μέσα στο μέιγμα μας και έπειτα ενσωματώνουμε όλη την σαντιγί μεσα στο μείγμα.Σε ενα τετράγωνο τάπερ στρώνουμε κάτω μπισκότα, το ένα δίπλα στο άλλο προσθέτουμε το παγωτό και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.Αφήνουμε το παγωτό στην κατάψυξη τουλάχιστον για 5 ώρες.Διατηρούμε στο ψυγείο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…

erasitexnies.blogspot.com

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button