ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

FINAL 4 Παίδων: Ήττα της Καστοριάς 65-71 από τους Διόσκουρους και αποκλεισμός από τον τελικό (φωτογραφίες))

Αγνώριστη και αποκαρδιωτική ήταν η εμφάνιση της Καστοριάς στον ημιτελικό του FINAL 4 κόντρα στους Διόσκουρους γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 65-71, και αποκλείστηκε από τον Τελικό του Σαββάτου.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Κοζάνης, με λιγοστό κόσμο, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν ελέω κορωνοϊού.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου προηγήθηκαν οι Διόσκουροι με 23-13.
Στην δεύτερη περίοδο, η διαφορά αυξήθηκε στο συν 17 για τους Κοζανίτες, με το 42-25 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.
Η ομάδα της Καστοριάς μπήκε μουδιασμένη και αγχωμένη στο παρκέ, με πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση. Η εικόνα της σε γενικές γραμμές ήταν αποκαρδιωτική, στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, με τους Διόσκουρους να έχουν συνεχώς το πάνω χέρι, ενώ η διαφορά στο 3ο δεκάλεπτο είχε εκτοξευθεί στους 24 πόντους (38-68).

Ωστόσο, φτάνοντας στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, εκεί που όλοι πίστευαν ότι το παιχνίδι είχε κριθεί, η ομάδα της Καστοριάς είχε άλλη… άποψη, αφού βγάζοντας πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας καθοριστική άμυνα, μείωσε την διαφορά μόλις στους τρείς πόντους, με τους Διόσκουρους να βάζουν το πρώτο τους καλάθι, μετά το 5ο λεπτό της περιόδου!!!

Τελικά, η Καστοριά,  από ατυχία και αστοχία δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή, αφού ένα λεπτό πριν τη λήξη του ματς, είχε καταφέρει να μειώσει το σκορ στους τρεις πόντους, μετατρέποντας τον αγώνα σε πραγματικό ντέρμπι. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά σε εξέλιξη, αλλά δύο άτυχες στιγμές στέρησαν από την Καστοριά, να πετύχει μία επική ανατροπή.

Οι δωδεκάδες των ομάδων:
Α.Σ. Καστοριάς: (Καραταγλίδης)Κεδρός, Φάσσας, Πιπερόπουλος, Παπαδημητρίου, Καλαϊτζίδης, Κορεντσίδης, Κωνσταντίνου, Αθανασίου, Μονοβασίλης, Παπαγιάννης, Κωστάρας, Τσαχτσίρας
Διόσκουροι Κοζάνης: (Σιακαβάρας)Ξανθόπουλος, Κοβλακας, Τασόπουλος Αλβανός, Παπαγιάννης, Κκαραγιάννης, Βλάχος, Μπούρος. Βασιλειάδης, Βατζήκας, Αγορίτσας

Ο β’ ημιτελικός μεταξύ των ομάδων Μέγας Αλέξανδρος Κοζάνης – Πρωτέας Γρεβενών θα διεξαχθεί στις 18:00 και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον Τελικό του Σαββάτου τον Διόσκουρους Κοζ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ

13-23
25-42 ΗΜΙΧΡΟΝΟ
38-62
65-71 ΤΕΛΙΚΟ

Φωτογραφίες του www.top-sport.gr

sentranews.gr

 

 

 

Back to top button