Καστοριά

Δευτεροβάθμια Καστοριάς: Συγχαρητήρια και ευχαριστίες για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2020

Μετά την ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων 2020, εν μέσω δυσχερών συγκυριών για το σύνολο της κοινωνίας μας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς εκφράζει την ικανοποίησή της για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή τους.

Συγχαίρουμε όλους τους εμπλεκόμενους: Κ.Ε.Ε., Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., Λ.Ε., Ε.Ε.Κ. και επιτηρητές, καθώς και τους φορείς (Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Ιερά Μητρόπολη, Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, Δήμοι, Γενικό Νοσοκομείο, Αστυνομία, ΔΕΔΔΗΕ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ και τα τοπικά ΜΜΕ)  για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που επέδειξαν, συντελώντας καθοριστικά τόσο στην επιτυχή διεκπεραίωση των προβλεπόμενων από τις κείμενες διατάξεις διαδικασιών, όσο και στην διασφάλιση της εγκυρότητας, του κύρους, της αξιοπιστίας και του αδιάβλητου των εξετάσεων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους (ιδιαίτερα τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς) για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την συνδρομή τους, ανάλογα με την αρμοδιότητά τους, στην ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Τέλος, συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020. Ευχόμαστε η προσπάθεια που κατέβαλαν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους να αποτελέσει καλή αρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων τους.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς
Ιωάννης Αποστόλου

Back to top button