ΑγροτικάΚαστοριά

Δύο Καστοριανοί βραβεύτηκαν στα GREEK AWARDS

Τεράστια επιτυχία για Καστοριανά προϊόντα που βραβεύτηκαν από τα GREEK AWARDS

Τα Greek Awards δημιουργήθηκαν για να υπολογίσουν τις βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών για μια ποικιλία επιχειρήσεων, βασισμένες στις ηλεκτρονικές κριτικές των πελατών και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν τον έλεγχο της εικόνας και της φήμης τους, παρέχοντας στους καταναλωτές μια δίκαιη και αμερόληπτη εικόνα της επιχείρησής τους. Μόνο οι επιχειρήσεις με υψηλότερη βαθμολογία, εκείνες με βαθμολογία από 8 έως 10 αστέρων, κερδίζουν το βραβείο the Greek Award.

Στην Καστοριά, το Eatbeans ένα μαγαζί γεμάτο παράδοση και θρεπτική αξία με τοπικά προϊόντα (φασόλια, γίγαντες, φακές και ρεβίθια), βραβεύτηκε από τα GREEK AWARDS 2019 με Πιστοποιητικό για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Χαμόγελα και ικανοποίηση για την τιμητική διάκριση από τους ιδιοκτήτες. Με το δίκιο τους, γιατί για να καταφέρει μια επιχείρηση να αναδειχθεί, θέλει πραγματικά μεγάλο αγώνα, σταθερή ποιότητα, χαμόγελο και πείσμα.

Ο Βασίλης Νασιόπουλος και η Ιωάννα Αποστολίδου, οι δύο νέοι ιδιοκτήτες του Eatbeans, έχουν βάλει όλη την αγάπη και το μεράκι τους για να προσφέρουν καθημερινά σε κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού, υγιεινά και ποιοτικά προϊόντα. Όλα τα όσπρια συλλέγονται με ιδιαίτερη φροντίδα και υπομονή και περνάνε από πολύ προσεκτική διαλογή για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη μοναδική τους γεύση.

Συγχαρητήρια για τη φετινή διάκριση!

 

 

Back to top button