ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Η γενική συνέλευση των σωματείων – μελών της ΕΠΣ Καστοριάς (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ)

Πρότζεκτ χορηγών για κάλυψη εξόδων διαιτησίας και Ιατρών ετοιμάζει ενόψει εκλογών η παράταξη Τριανταφύλλου 

Με τη συμμετοχή 20 σωματείων πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της ΠΕ Καστοριάς η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της ΕΠΣ Καστοριάς.

Εγκρίθηκε ομοφώνως από το Σώμα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, καθώς και ο οικονομικός προϋπολογισμός της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ΕΠΣ Καστοριάς σε σχέση με άλλους όμορους νομούς είχε τις λιγότερες απώλειες από την δύναμη των σωματείων, καθώς επίσης και σε διάφορες διευκολύνσεις – δωρεάν διαιτησίες κ.α. – που παρείχε στα σωματεία κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

“Για να είμαστε δίπλα στα σωματεία πρέπει απαραίτητα να αποτελεί για όλους μας αδήριτη ανάγκη η οικονομική στήριξη του  ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του τόπου μας προκειμένου  να διατηρηθούν τα σωματεία σε λειτουργία. Είναι η  ευκαιρία μας στην δύσκολη αυτή συγκυρία, να επιδείξουμε αλληλεγγύη στους παράγοντες, στους φιλάθλους και τους αθλητές που αποτελούν τα θεμέλια του ερασιτεχνικού αθλητισμού ότι στηρίζουμε το κύτταρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, προσβλέποντας στα οφέλη της τοπικής κοινωνίας μέσα από το ποδόσφαιρο για την νεολαία μας”, τόνισε.

Ο κ. Τριανταφύλλου  ανέφερε επίσης, αναλογιζόμενος τις επιπτώσεις της δύσκολης για όλους μας περιόδου 2020 -2021 λόγω και  της πανδημίας, και το γεγονός ότι “ο σχεδιασμός των ερασιτεχνικών σωματείων πάει πίσω αφού έσοδα από εκδηλώσεις και τουρνουά δεν θα υπάρχουν και οι δυσκολίες στη λειτουργία και την επιβίωσή τους είναι πολλές, λαμβάνει άμεσα πρωτοβουλία με μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης των σωματείων μελών της Ένωσης. Καθώς ανακοινώθηκε ότι όλα τα σωματεία θα έχουν μηδενικό παράβολο συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο”.

Για την εγγραφή στο μητρώο σωματείων της ΓΓΑ ανέφερε ότι “συμφωνεί πως πρέπει να μπει μια τάξη, ότι είναι προς την σωστή κατεύθυνση αλλά να είναι λιγότερα τα διαδικαστικά, προέτρεψε τα σωματεία να κάνουν νόμιμες διαδικασίες εκλογών με δικαστικό αντιπρόσωπο και ότι βοήθεια χρειαστεί θα την παρέχει ο λογιστής της ένωσης χωρίς επιβάρυνση για τα σωματεία, ώστε να μπορέσουν να μπουν στα μέτρα στήριξης”.

Στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε συζήτηση με προτάσεις για θέματα που άπτονται στο Καστοριανό Ποδόσφαιρο, όπου εστιάσθηκαν στα οικονομικά κυρίως προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το παρών έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος.
Τέλος, κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο στο οποίο θα ίσχυσαν τα ακόλουθα:
– Κατά την είσοδο στο χώρο πραγματοποιήθηκε θερμομέτρηση
– Για λόγους ασφαλείας δεν διανεμήθηκε έντυπο υλικό
– Τηρήθηκαν αυστηρά οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των συμμετεχόντων
– Υπήρχαν γάντια μιας χρήσης, μάσκες και αντισηπτικά των οποίων η χρήση ήταν απαραίτητη

Πρότζεκτ χορηγών για κάλυψη εξόδων διαιτησίας και Ιατρών ετοιμάζει ενόψει εκλογών η παράταξη Τριανταφύλλου

Στο μεταξύ και με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΣ Καστοριάς που θα διεξαχθούν τον προσεχή Σεπτέμβρη, ο νυν Πρόεδρος και η παράταξή του ανακοίνωσαν προς τα σωματεία-μέλη,
το πρότζεκτ που έχει ετοιμάσει και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Συγκεκριμένα έχει έρθει σε επαφή με ορισμένους χορηγούς, μέσα από τους οποίους φιλοδοξεί να εξασφαλίσει κονδύλια ικανά, έτσι ώστε για τα επόμενα δύο χρόνια, όλα τα σωματεία να μην επιβαρύνονται εξοδολόγια διαιτησίας και έξοδα Ιατρικής κάλυψης.

Back to top button