Καστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Μανιτάρια portobello γεμιστά (φωτογραφίες)

κύρια φωτογραφία συνταγής Μανιτάρια PortoBello γεμιστά

Μια εύκολη συνταγή που μου την έδωσε μία φίλη μου καλή!Από τη Χρύσα απ’ τους Μανιάκους

Υλικά:

  1. 6 μανιτάρια PortoBello
  2. 300 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
  3. Διάφορα τυριά τριμμένα
  4. Αλάτι
  5. Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια κόβουμετο κοτσάνι και με ένα κουταλάκι βγάζουμε λίγο το μαύρο!!

  2. Προθερμένουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε μία λαμαρίνα ή ταψάκι βάζουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε τα μανιτάρια στην συνέχεια βάζουμε αλατάκι και λίγο λαδακι.

  3. Τα βάζουμε στο προθερμασμένο φούρνο τα μανιτάρια για 15 λεπτά μόλις είναι έτοιμα τα βγάζουμε απο το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.

  4. Στην συνέχεια γεμίζουμε τα μανιτάρια με το ψιλοκομμένο μπέικον και απο πάνω τα τυριά τριμμένα!!

  5. Τα ξανά βάζουμε στο φούρνο και τα αφήνουμε να μέχρι να λιώσουν τα τυριά!! Μόλις λιώσουν τα βγάζουμε και τα σερβίρουμε!!!Καλή όρεξη!!!

cookpad.com

Back to top button