Καστοριά

Συνέντευξη με τον νέο πρόεδρο της Εταιρείας Αυτισμού Καστοριάς Γιώργο Πάνο

Στόχους ρεαλιστικούς οι οποίοι να μπορούν να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες των ατόμων με αυτισμό και τις οικογένειές τους, θέτει το νέο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ Ν. Καστοριάς.

Για τους στόχους της νέας διοίκησης, μίλησε στο fonikastorias.gr, ο Γιώργος Πάνος ο οποίος είναι ο νέος πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ Ν. Καστοριάς.

Αξιοπρέπεια δυναμικότητα, επιμονή, πολλή δουλειά και στενή επαφή και συνεργασία με καθέναν από τους πολλούς φορείς αλλά και με μεμονωμένα πρόσωπα που θέλουν να γίνουν αρωγοί στο έργο τους, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στις προτεραιότητες τους.

“Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στην εντολή και την εμπιστοσύνη την οποία μας έδειξε ο κόσμος ο οποίος προσήλθε μαζικά αυτή τη φορά, για να στηρίξει την προσπάθειά μας και να εκλέξει το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Οι στόχοι κάθε διοίκησης στο συγκεκριμένο σωματείο είναι οι ίδιοι. Οι καταστατικοί μας στόχοι είναι η προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους.
Αυτό σημαίνει ότι είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε αποτελέσματα στο κομμάτι της ένταξης είτε είναι στο σχολικό περιβάλλον κάθε βαθμίδας, είτε είναι στο κομμάτι της απασχόλησης και βέβαια, στο κομμάτι της διαβίωσης είτε ανεξάρτητης, είτε ημιαυτόνομης είτε αυτόνομης, είτε υποστηριζόμενης», επισήμανε και ευχαρίστησε παράλληλα το προηγούμενο Δ.Σ για την προσφορά του.

Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Καστοριάς, λειτουργεί…

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στην Ελένη Ψωμαδάκη,  στο fonikastorias.gr

 

 

 

Back to top button