ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ποδόσφαιρο, πολιτισμός και διασκέδαση στο 6ο Τουρνουά Παλαιμάχων (σειρά βίντεο και φωτογραφιών)

Μετά τη λήξη του 6ου Τουρνουά Παλαιμάχων Καστοριάς εμείς οι Παλαίμαχοι ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ θα θέλαμε και δημόσια να ευχαριστήσουμε:
1. Τις ομάδες που συμμετείχαν ΠΟΕΔ Λεμεσού,Παλαιμάχων Πάτρας,ΠΟΕΔ Λάρνακας- Μόρφου και Αμμοχώστου,ΜΙΝΕRS ΔΕΗ,Α.Ε.Ποντίων Κοζάνης και Επιλέκτων Καστοριάς.
2. Ιδιαίτερα τους υπεύθυνους των ομάδων: Πρόδρομο Προδρόμου, Τάκη Λαμπρόπουλο, Κώστα Ιεροδιακόνου, Σιμιτζή Βασίλη και Αποστόλη Μητσιόπουλο, Χρήστο Μαγγιρίδη και Γιάννη Πιπερίδη και Δημήτρη Ευαγγελίδη.
3. Τον πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου Μιρκόπουλο Βασίλη και το Δ.Σ. Γράμμου Μαυροχωρίου για την παραχώρηση και καθαριότητα του αγωνιστικού χώρου.
4. Τον ποδοσφαιριστή των Παλαιμάχων Καστοριάς Θεόδωρο Σαββουλίδη για την άριστη συντήρηση του χλοοτάπητα.
5. Τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο για την παραχώρηση της θερμομετρικής κάμερας και την παρουσία του στους αγώνες.
6. Τους διαιτητές του Σ.Δ.Π.Καστοριάς:
Πολυχρονίου Β, Τσιμόπουλο Θ,,Στυλιάδη Δ, Χατζή Κ, Γκίτσιο Π,Κοκκαλένιο Χ και Πολυχρονίου Σάββα.
Και τέλος όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τα συνοδά μέλη που με την άψογη συμπεριφορά τους,ανέδειξαν το ήθος και τον πολιτισμό που προάγει ο αθλητισμός σε κάθε ηλικία..

Στα πλαίσια της φιλανθρωπικής χροιάς του 6ου Τουρνουά Παλαιμάχων Καστοριάς 2020, οι Παλαίμαχοι Καστοριάς αγόρασαν και διέθεσαν ύστερα από κλήρωση στις συμμετέχουσες ομάδες, ένα αναπηρικό αμαξίδιο.
Η κλήρωση ανέδειξε την ομάδα ΠΟΕΔ Λεμεσού Κύπρου και το παρέλαβε ο υπεύθυνος της ομάδος Πρόδρομος Προδρόμου.
Είμαστε σίγουροι ότι το αμαξίδιο θα διατεθεί σε έναν συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη…!





 

Back to top button