Καστοριά

Ο Κοσμάς Βαρσάμης για το νομοσχέδιο περί διαδηλώσεων και για τις εσωτερικές διαφωνίες στο ΚΙΝΑΛ

Το νομοσχέδιο περί των διαδηλώσεων κινείται στην σωστή κατεύθυνση, όπως επίσης ορθώς ο Υπουργός ενσωμάτωσε τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής.
Τα θέματα που προσπαθεί να λύσει θα κριθούν βέβαια στο μέλλον.
Οι εσωτερικές διαφωνίες στην κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ περί του θέματος δείχνει την προσπάθεια ετεροπροσδιορισμού πολλών στελεχών αλλά και Βουλευτών σε σχέση με κομματικούς συμβολισμούς του παρελθόντος.
Όσο η ανάλυση κορυφαίων ζητημάτων γίνεται με όρους συμβολισμών του παρελθόντος και μελλοντικών προσωπικών σχεδιασμών και όχι με βάση τον σύγχρονο κόσμο και την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των πολιτών, θα είναι δύσκολη η επαφή με την κοινωνία.
Όσον αφορά τους 2 Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής που προέρχονται από το ΚΙΔΗΣΟ δηλαδή τους Χάρη Καστανίδη και Γ. Παπανδρέου τι να πει κανείς. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Θέλουν να έχουν το δικαίωμα της άποψης τους όμως όταν αυτοί διοικούσαν διέγραψαν πρώην Πρωθυπουργό επειδή εξέφρασε άλλη άποψη, όπως και απείλησαν με διαγραφή τον Βενιζέλο για πιθανή δημιουργία ενός Φόρουμ πολιτικής σκέψης.

Back to top button