ΑθλητικάΚαστοριά

Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 12-7-2020 η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, για την οικονομική ενίσχυση του Ομίλου.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια ενίσχυσης του σωματείου, σε μια δύσκολη περίοδο για όλους. Η στήριξη του κόσμου της Καστοριάς δίνει δύναμη σε όλη την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, Δ.Σ., προπονητές, αθλητές, οικογένειες των αθλητών, αλλά και απλοί φίλοι του αθλήματος της κωπηλασίας. Δύναμη για να συνεχίσουν όλοι μαζί αυτό που εδώ και πάνω από 60 χρόνια πραγματοποιείται με μέγιστη επιτυχία. Τη δημιουργία νέων ανθρώπων με ηθικές αρχές, με ψυχικά και σωματικά προσόντα τέτοια, που φτάνουν σε σημείο δημιουργίας Ολυμπιονικών και αθλητών παγκοσμίου επιπέδου.

Οι τυχεροί αριθμοί μαζί με τα δώρα που κληρώθηκαν είναι τα εξής:

                              ΔΩΡΑ                                                                         ΤΥΧΕΡΟ ΛΑΧΕΙΟ

1.    ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ TESLA 40” FULL HD ANDROID SMART TV 968
 
2.    ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ROBIN 964
 
3.     ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 50€ NORTH ADVENTURE 965
 
4.    ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 50€ NORTH ADVENTURE 622
 
5.    1 ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ NAUTICAL HALL 855
 
6.    1 ΦΙΑΛΗ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΟ NAUTICAL HALL 352
 
7.    1 ΦΙΑΛΗ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΟ NAUTICAL HALL 752

Οι τυχεροί και τυχερές μπορούν να προσέλθουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ. προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους. Μέλη του Δ.Σ. θα είναι παρόντα προκειμένου να παραδώσουν  τα δώρα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Back to top button