Αρκετά ενδιαφέροντα ονόματα του στίβου κάνουν πρεμιέρα αύριο στο Άργος Ορεστικό

Ο αγώνας της Τετάρτης (15/7) στο Άργος Ορεστικό αναμένεται να έχει αρκετά ενδιαφέροντα ονόματα που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στη σεζόν, ενώ θα διεξαχθεί και το πανελλήνιο πρωτάθλημα των 10.000μ.

Της Πηνελόπης Γκιώνη

Στο πανελλήνιο των 10.000μ αναμένεται να δούμε μεγάλη κούρσα αφού και μόνο η συμμετοχή του νεαρού Μάριου Αναγνώστου είναι πολλά υποσχόμενη. Ο αθλητής του Σάββα Κουμπούρα πέρυσι είχε επικρατήσει στη διοργάνωση, ενώ αργότερα στη σεζόν είχε σημειώσει την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 15 ετών (29:36.64). Στον ίδιο αγώνα, ο εξίσου νεαρός Γιώργος Τάσσης θα τον κοντράρει. Στο 10αρι των γυναικών, η Γκλόρια Πριβιλέτζιο θα κάνει την πρεμιέρα της στο Άργος Ορεστικό και θα προσπαθήσει να επικρατήσει στον αγώνα για να κάνει ένα ξεκίνημα αντάξιο των δυνατοτήτων της.
Όσον αφορά στο γκραν πρι, που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα, θα δούμε μάλλον αρκετά ενδιαφέρον ύψος αφού Παναγιώτα Δόση και Αντώνης Μέρλος θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στη σεζόν ενώ στο τριπλούν ανδρών ο Παύλος Μπόφτσης και ο Δημήτρης Μονόπωλης θα μονομαχήσουν με στόχο επιδόσεις μεγαλύτερες των 16.50μ.

sportsfeed.gr

Χωρίς απονομές το “15ο Grand Prix Στίβου Άργους Ορεστικού” (προκήρυξη – ωρολόγιο πρόγραμμα)