Καροτοκεφτέδες με σκορδογιάουρτο από τον σεφ Βασίλη Καρανικόλα
ΥΛΙΚΑ
Για τους καροτοκεφτέδες
- 10 καρότα
- 4 φέτες ψωμιού
- 12 αποξηραμένα βερίκοκα
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 4 κτσ κουκουνάρι
- 4 σκ. σκόρδο
- 1 κτγ πιπέρι καγιέν
- 2 αβγά
- 1 κτσ μαϊντανός
- 1 κτσ δυόσμος
- 1 κτσ άνηθος
- αλάτι
- πιπέρι
- αλεύρι
- ηλιέλαιο
ΥΛΙΚΑ
Για το σκορδογιάουρτο
- 2 σκ. σκόρδο
- χυμός ενός λεμονιού
- 250 γρ. γιαούρτι 10%
- αλάτι μια πρέζα
- 4 φύλλα δυόσμου
- μαύρο πιπέρι 8 κόκκους
- 1 κτγ σουμάκι
Οδηγίες για τους καροτοκεφτέδες δείτε ΕΔΩ
Οδηγίες για το σκορδογιάουρτο δείτε ΕΔΩ