Καστοριά – Συνταγή: Καροτοκεφτέδες με σκορδογιάουρτο

Καροτοκεφτέδες με σκορδογιάουρτο από τον σεφ Βασίλη Καρανικόλα

ΥΛΙΚΑ

Για τους καροτοκεφτέδες

  • 10 καρότα
  • 4 φέτες ψωμιού
  • 12 αποξηραμένα βερίκοκα
  • 5 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 4 κτσ κουκουνάρι
  • 4 σκ. σκόρδο
  • 1 κτγ πιπέρι καγιέν
  • 2 αβγά
  • 1 κτσ μαϊντανός
  • 1 κτσ δυόσμος
  • 1 κτσ άνηθος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αλεύρι
  • ηλιέλαιο

ΥΛΙΚΑ

Για το σκορδογιάουρτο

  • 2 σκ. σκόρδο
  • χυμός ενός λεμονιού
  • 250 γρ. γιαούρτι 10%
  • αλάτι μια πρέζα
  • 4 φύλλα δυόσμου
  • μαύρο πιπέρι 8 κόκκους
  • 1 κτγ σουμάκι

Οδηγίες για τους καροτοκεφτέδες δείτε ΕΔΩ

Οδηγίες για το σκορδογιάουρτο δείτε ΕΔΩ

kitchenvillage.gr

 

κοινοποίηση

shares