ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Το Φεστιβάλ της Αυλής συνεχίζεται με MEMENTO (βίντεο)

 

Ο Δήμος Καστοριάς και η Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς σας προσκαλούν στη θερινή προβολή της ταινίας “Μemento” του Christopher Nolan. Στο Αρχοντικό Πηχεών στην Πλατεία Ντολτσού στις 15/07/2020 ώρα 21:00.

Το Memento είναι αμερικανική νεο-νουάρ ταινία του 2000, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Κρίστοφερ Νόλαν. Βασίζεται στο Memento Mori του Τζόναθαν Νόλαν, αδερφού του σκηνοθέτη.
Η ταινία έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου και μοντάζ στα 74α Βραβεία Όσκαρ

Ο Λέοναρντ Σέλμπι πάσχει από μια ιδιάζουσα μορφή αμνησίας. Δεν μπορεί να θυμηθεί τα πρόσφατα γεγονότα μετά από την επίθεση που δέχτηκε η γυναίκα του και για να θυμάται πράγματα έχει τατουάζ στο σώμα του και σημειώσεις σε χαρτάκια. Ο άντρας που ψάχνει να σκοτώσει έχει τα αρχικά Τζον Γκ..

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων που εποπτεύει τη διοργάνωση των εκδηλώσεων, υπενθυμίζεται ότι:

• Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό
• Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες που εκδόθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού και τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές.
• Για τις προβλεπόμενες θέσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
• Εάν συμπληρωθούν οι θέσεις δε θα επιτραπεί η είσοδος σε επιπλέον θεατές.
• Οι θεατές θα πρέπει να είναι καθήμενοι στις καρέκλες που θα είναι τοποθετημένες με αποστάσεις ενώ δε θα επιτραπεί κανείς να είναι όρθιος.
• Κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων, ενώ κατά την είσοδο και μέχρι την τακτοποίηση κάθε θεατή στις καρέκλες συστήνεται η χρήση σχετικής μάσκας.

 

 

 

Back to top button