Κοζάνη

Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή του βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι (βίντεο)

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα, ωστόσο, για το πώς διέρρευσε το οπτικό υλικό της επίθεση, το οποίο βρίσκεται στο σκληρό δίσκο στη ΔΟΥ Κοζάνης ζήτησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Ένα αντίγραφο έχει δοθεί στην Αστυνομία και ήδη βρίσκεται ως προανακριτικό υλικό και το άλλο σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ -έχει σταλεί στα κεντρικά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Την παρέμβαση επίσης του Εισαγγελέα ζήτησε και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Γιάννης Ποδιώτης για να «κατέβει» το βίντεο της επίθεσης.

Αρκετοί ήταν μάλιστα και οι συγγενείς των θυμάτων της επίθεσης, το οποία επικοινώνησαν με τον κ. Ποδιώτη, για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την ανάρτηση αυτή. Την παρέμβαση και της ΕΣΗΕΜ-Θ αναμένεται επίσης να ζητήσει ο κ. Ποδιώτης έτσι ώστε να κρατηθεί η δημοσιογραφική δεοντολογία και να προστατευτούν τα θύματα της επίθεσης.

«Ο συλληφθείς είχε εισέλθει στο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης και αφού έβγαλε ένα τσεκούρι, από σακίδιο πλάτης που έφερε μαζί του, επιτέθηκε απρόκλητα σε παρευρισκόμενους υπαλλήλους, τραυματίζοντας σοβαρά τρεις εξ’ αυτών, ενώ στην προσπάθειά της να διαφύγει τραυματίστηκε ελαφρά άλλη μια υπάλληλος» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

ert.gr

Back to top button