ΕκδηλώσειςΚαστοριά

“Prague Summer Festival” στο Θέατρο Βουνού

Το Prague Live Stage με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει το πρώτο Prague Summer Festival!
Σας προσκαλούμε στο Θέατρο Βουνου της Καστοριάς για ένα διήμερο Live Party για όλα τα γούστα!

Πέμπτη 30/7 μαζι μας ο MadClip
(τιμη εισόδου: προπωληση 10€ – ταμείο 13€)

Παρασκευή 31/7 Κουπες & Banda Entopica
θα μας ταξιδέψουν με ελληνικούς ροκ και παραδοσιακούς ρυθμούς (τιμη εισόδου 4€ με μπύρα)

✓οι πορτες ανοίγουν στις 20:00

Η προπωληση ξεκίνησε! Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων των 10€ στα σημεία προπώλησης για την Πέμπτη 30 Ιουλιου με τον Mad Clip!

✓Battlenet Arena Kastoria

✓Coffee Brown Kastorias

✓Δισκάδικο Μελωδία

✓Super Περιπτερακι Άργος Ορεστικό

Για την Παρασκευη 31 Ιουλιου κάντε εγκαίρως τις κρατήσεις σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο fb Prague Kastoria και στο  τηλέφωνο 6938166669

✓ προμηθευτειτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας γιατί θα υπάρχει όριο θεατών σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ σχετικά με τον COVID19
✓ με ευθύνη και συνέπεια θα τηρησουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σ αυτή την υπέροχη τοποθεσία με την θέα της όμορφης Καστοριας …
✓ Κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων, ενώ κατά την είσοδο και μέχρι την τακτοποίηση κάθε θεατή στις καρέκλες συστήνεται η χρήση σχετικής μάσκας
1.ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ COVID19
2.ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
3.Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ
4.Απαγορεύεται η χρήση αλκοόλ σε άτομα κάτω των 17 ετών.
5.Δεν επιτρέπεται η είσοδος σας στο χώρο του φεστιβάλ με φαγητά, ποτά, αναψυκτικά και διάφορα άλλα συσκευασμένα προϊόντα. Υπάρχει κυλλικειο μέσα στο χώρο που μπορεί να σας προμηθεύσει με ό, τι χρειαστείτε και σε πολύ λογικές τιμές.
5.Ο κάτοχος της άδειας του χώρου διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο σε κατόχους εισιτηρίων που επιχειρούν να εισέλθουν στο χώρο του Φεστιβάλ με επικίνδυνα και είναι κάτοχοι των παρακάτω: α) επικίνδυνα αντικείμενα, β) απαγορευμένες ουσίες.
6.Η είσοδος των επισκεπτών στο χώρο του φεστιβάλ γίνεται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. H Οργανωτική Επιτροπή του «PRAGUE SUMMER GESTIVAL VOL1» δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή καταστροφή που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων φθορών, κλοπής ή απώλειας περιουσίας ή οχημάτων, που προκλήθηκε από αμέλεια του κατόχου του εισιτηρίου ή τη δράση άλλων παρευρισκόμενων ή τρίτων.
7.Απαγορεύεται η µε οποιοδήποτε µέσο και τρόπο βιντεοσκόπηση και μαγνητοφώνηση παραστάσεων ή του χώρου ή τμήματος αυτών, καθώς επίσης η φωτογράφηση προσώπων ή και πραγμάτων.
8.Με την αγορά του εισιτηρίου ο κάτοχος συναινεί στο ότι μπορεί να βιντεοσκοπηθεί, φωτογραφηθεί και ηχογραφηθεί για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο και οποιοδήποτε άλλο δημόσιο μέσο μετάδοσης ή / και για οποιοδήποτε βίντεο, DVD εγγραφεί ως μέρος του κοινού.
9.Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο ατόμων υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας απαγορεύεται ρητά η κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών εν γένει.
10.Οι Διοργανωτές σας προειδοποιούν ότι η παρατεταμένη έκθεση σε υψηλής έντασης ήχο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην ακοή Οι Διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για ατυχήματα, σωματικές βλάβες ή θάνατο σε πρόσωπα και ζημιές ή απώλειες αντικειμένων εντός του χώρου της εκδηλώσεως και εντός του χώρου του parking και στην ευρύτερη περιοχή φιλοξενίας της εκδηλώσεως
11,Το προσωπικό ασφαλείας βρίσκεται στο χώρο με σκοπό να εξασφαλίζει την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού για την ομαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας και των εκπροσώπων των διοργανωτών και να μη διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί τους εφόσον παραστεί ανάγκη.
12Tο προσωπικό ασφαλείας διατηρεί το δικαίωμα να διενεργήσει σωματικό έλεγχο, για λόγους ασφαλείας, κατά την είσοδο του κοινού στο χώρο.
13.Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ατυχήματα ή ζημιές υλικών αντικειμένων που μπορεί να προκύψουν από απρεπή συμπεριφορά του κοινού. Οι θεατές δεν θα πρέπει να φέρουν, επιδείξουν ή διανείμουν (δωρεάν και µη) στο χώρο του φεστιβάλ οποιοδήποτε χορηγικό, προωθητικό ή διαφημιστικό υλικό. Περαιτέρω, οι θεατές παρακαλούνται να εξασφαλίσουν ότι δεν θα αφήσουν τσάντες ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό αντικείμενο αφύλακτο στο χώρο.
14.Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες εφόσον δεν υφίσταται κίνδυνος για την ασφάλεια του κοινού.
15.Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής ημερομηνίας ειδοποιώντας το κοινό από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σε αυτήν την περίπτωση τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται αλλά ισχύουν τα ήδη υπάρχοντα.
16.Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή στους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο φεστιβάλ λόγω απρόβλεπτων ή αναπόφευκτων συνθηκών.
17.Σε περίπτωση ακύρωσης του φεστιβάλ λόγω απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, ανωτέρας βίας κλπ., οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο.
18.Σε περίπτωση ματαίωσης του φεστιβάλ, τα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται μετά από σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας στα Μ.Μ.Ε.Η περίοδος εξαργύρωσης θα διαρκεί 15 ημερολογιακές ημέρες, χωρίς παράταση.
19.Συνίσταται στους επισκέπτες οδηγούς να κάνουν λελογισμένη χρήση αλκοόλ έτσι ώστε να μην βάζουν σε κίνδυνο τους επιβαίνοντες στο όχημα τους και τους ίδιους.

 

Back to top button