ΑθλητικάΚαστοριά

Πήραν το “εισιτήριο” για Πανευρωπαϊκό οι αθλήτριες του ΝΟΚ Αναστασιάδου και Νάτσιουλα

 Η συνεχής ανοδική πορεία των αθλητών κι αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς αποτελούν πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός. Με νέες, τεράστιες επιτυχίες, συνεχίζουν να προχωρούν οι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. Αναστασιάδου Ευαγγελία και Νάτσιουλα Στέλλα.

Η Αναστασιάδου Ευαγγελία, μετά τους τελικούς αγώνες αξιολόγησης (trials) για την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19-7-2020, κατάφερε να μπει με δύο συμμετοχές, στην Εθνική μας ομάδα που θα συμμετάσχει στο προσεχές Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Με τρομερές εμφανίσεις η Ευαγγελία πλέον θα συμμετάσχει στο αγώνισμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών νέων γυναικών (κάτω των 23 ετών), καθώς και στο αγώνισμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, μαζί με την αθλήτρια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης Φίτσιου Ζωή.

DSC_0391
Η σπουδαία αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Αναστασιάδου Ευαγγελία.

Από την άλλη, το ανερχόμενο ταλέντο του Ν.Ο.Κ. Νάτσιουλα Στέλλα, κατάφερε επίσης με καταπληκτικές εμφανίσεις όλο το διάστημα της παραμονής της στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής ομάδας, αλλά και στα χθεσινά trials, να κερδίσει με το σπαθί της και χωρίς να αμφισβητηθεί ούτε λεπτό η ανωτερότητά της έναντι όλων των υπόλοιπων νεανίδων που συμμετείχαν στο κοινόβιο, τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, αγωνιζόμενη στο αγώνισμα του διπλού σκιφ νεανίδων, μαζί με την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Φράγγου Ευαγγελία. Να υπενθυμίσουμε πως η Ε. Φράγγου είναι η αθλήτρια η οποία μαζί με την Αναστασιάδου Ευαγγελία, κατάφεραν στο περσινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο, να μπουν στο μεγάλο τελικό του αγωνίσματος του διπλού σκιφ νεανίδων.

20190914_124127
Το ανερχόμενο αστέρι του Ν.Ο.Κ. Νάτσιουλα Στέλλα.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί τις δύο αθλήτριες του Ομίλου, οι οποίες μας έκαναν περήφανους όλους. Ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία, επιμονή και υπομονή και να είστε σίγουρες πως η Διοίκηση του Ομίλου θα βρίσκεται πάντα στο πλάι σας, όπως και όλων των αθλητών του Ν.Ο.Κ., προκειμένου να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τις προσπάθειές σας. Το μέλλον σας ανήκει. Θερμά συγχαρητήρια!!!

 

Back to top button