ΚαστοριάΦλώρινα

Απροσπέλαστος ο δρόμος για την Περικοπή (φωτογραφίες)

Εκτεταμένες είναι οι ζημιές που έχουν δημιουργηθεί στο οδικό δίκτυο που καθιστούν σχεδόν απροσπέλαστη τη διέλευση αυτοκινήτων με προορισμό την Περικοπή Βιτσίου.

Όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια ο δρόμος είναι χωματόδρομος και μόνο το διάστημα του καλοκαιριού λόγω αυξημένης κίνησης γίνονται κάποιες παρεμβάσεις και βελτιώσεις προκειμένου να είναι βατή η διέλευση των οχημάτων.

 

Ωστόσο, στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες μηχανήματα του Δασαρχείου δημιούργησαν πολύ μεγάλες ζημιές στο μεγαλύτερο μέρος του δρόμου, σε σημείο τέτοιο που η διέλευση αυτοκινήτων είναι πλέον απροσπέλαστη. Ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος μιας και σε πολλά σημεία παρατηρούνται εξογκώματα από πέτρες καθώς και λακκούβες με αποτέλεσμα η διέλευση αυτοκινήτων να κρύβει μεγάλους κινδύνους για ζημιές σε ζάντες, ελαστικά, συστήματα ανάρτησης κ.α.

 

 

Οι λιγοστοί κάτοικοι της Περικοπής εκφράζουν  την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία των υπευθύνων και κάνουν έκκληση για άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος, μιας και όπως επισημαίνουν, το διάστημα του καλοκαιριού, υπάρχει αυξημένη κίνηση τόσο από τους κατοίκους του χωριού, όσο και από αρκετούς επισκέπτες που προτιμάνε τη μαγευτική αυτή διαδρομή, που οδηγεί μέχρι και το Νυμφαίο.

 

 

 

 

Back to top button