86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Μεγάλες κούρσες, μεγάλες επιτυχίες (αποτελέσματα – μετάλλια – βίντεο)

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου του ΝΟΚ κατέκτησε δυο χρυσά σε σκιφ και διπλό κι ένα χάλκινο στη δίκωπο

Σπουδαίες κούρσες πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά κατά τη διάρκεια των τελικών των κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων και Κάτω των 23 ετών όπου ΕΝΟΑ και ΝΟ Θεσσαλονίκης μονομάχησαν για την κατάκτηση των περισσοτέρων χρυσών μεταλλίων με τους Αιγυπτιώτες να κερδίζουν με μόλις ένα διαφορά αφού κατέκτησαν 5 χρυσά κι ένα χάλκινο ενώ ο ΝΟΘ κατέκτησε 4 χρυσά 5 ασημένια κι ένα χάλκινο. Αναλυτικά ο σχετικός πίνακας ΕΔΩ.

Στον μεγάλο τελικό των οκτακώπων ο ΝΟ Ιωαννίνων ήταν αυτός που πανηγύρισε το χρυσό (Φωτό) αφήνοντας δεύτερο τον ΝΟΘ ενώ στα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν ο Δημήτρης Στασινός του Ομίλου Ερετών  με τα δυο χρυσά που κέρδισε στο σκιφ και το διπλό, ο Λεωνίδας Τζουμέζης του ΕΝΟΑ στη δίκωπο και το τετραπλό όπως και η Ευαγγελία Αναστασιάδου του ΝΟ Καστοριάς που κατέκτησε δυο χρυσά σε σκιφ και διπλό κι ένα χάλκινο στη δίκωπο.

Επίσης το ολυμπιακό πλήρωμα των Μαρία Κυρίδου- Χρίστινα Μπούρμπου κατέκτησε με τα χρώματα του ΝΟΘ άνετα το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της διοκώπου στην πρώτη επίσημη κούρσα της χρονιάς κι ενώ κανονικά τέτοιες μέρες θα έπρεπε κανονικά να βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των τελικών του Σαββάτου ΕΔΩ.

Προηγείται ο ΝΟΘ στο σύνολο

Συνολικά στις κατηγορίες που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα (Ανδρών-Γυναικών κάτω των 23, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων) στον πίνακα των μεταλλίων προηγείται ο ΝΟ Θεσσαλονίκης μερ 5 χρυσά 5 ασημένια 4 χάλκινα , ακολουθεί ο ΕΝΟΑ με 5-1-1 και τρίτος είναι ο ΟΕΑΝΑΒ με 4-1-2. Αναλυτικά ο πίνακας των μεταλλίων μετά την ολοκλήρωση της 4ης ημέρας:

Τα καστοριανά πληρώματα που ανέβηκαν σήμερα στο βάθρο:

ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

 

 

 

shares