Καστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Κροκετάκια κρέατος

Μια συνταγή πανεύκολη και γρήγορη συνταγή από τη Χρύσα

Υλικά:

2 κούπες τσαγιού Μοσχαρίσιο κρέας βρασμένο ψιλοκομμένο περίπου
1/2 κούπα του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1/2 κούπα του τσαγιού γραβιέρα τριμμένη
1 αυγό
Λίγο βασιλικό
Λίγο δυόσμο
5 κουταλιές βούτυρο
Αλατοπίπερο
5 κουταλιές βούτυρο
Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση:

  1. Αναμιγνύουμε όλα τα παραπάνω υλικά ανακατεύοντας τα πολύ καλά ώσπου να πλάθονται.

  2. Πλάθουμε κροκέτες σε σχήμα μικρού κεφτέ.

  3. Αλευρωνόντας τες τις τηγανίζουμε σε καυτό βούτυρο για 5′-6′ περίπου. Τις σερβίρουμε ζεστές ή κρύες με μουστάρδα ή σάλτσα ντομάτας!!!

cookpad.com

 

Back to top button