ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η ευρεία σύσκεψη για τις αλλεπάλληλες επιθέσεις από αρκούδες (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ – βίντεο όλη η σύσκεψη)

https://i2.wp.com/orizontespress.gr/wp-content/uploads/2020/07/20200724_121312.jpg?ssl=1

Ευρεία σύσκεψη στην Καστοριά με αφορμή τις αλλεπάλληλες επιθέσεις από αρκούδες σε ανθρώπους, καλλιέργειες και οικόσιτα ζώα – Ζ. Τζηκαλάγιας: «Υπεράνω όλων είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της σωματικής ακεραιότητας»

Ρεπορτάζ: Χρύσα Κοσμίδου

Έπειτα από πρωτοβουλία του Βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ευρεία σύσκεψη στο αμφιθέατρο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς με  θέμα την αντιμετώπιση των επιθέσεων  από αρκούδες  στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Καστοριάς.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτριος Σαββόπουλος, η Διευθύντρια Δασών Π.Ε. Καστοριάς Άννα Ζησόπουλου, οι  Αντιδήμαρχοι Καστοριάς Όλγα Θεοχάρη, Άργους Ορεστικού Δημήτρης Μαυρατζάς και Νεστορίου Γεώργιος  Καραβασίλη, εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών και της πολιτικής προστασίας,  εκπρόσωποι  Κυνηγετικών Συλλόγων, περιβαλλοντολογικών οργανώσεων, φορέων και τοπικών συλλόγων.

Αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ και το φωτορεπορτάζ στο orizontespress.gr

Διευθυντής ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ: «Ζητώ ιατροδικαστική γνωμάτευση ότι τα τραύματα του 26χρονου προκλήθηκαν από αρκούδα» (ρεπορτάζ – βίντεο)

 

 

 

Back to top button