Με καταπληκτικό τρόπο ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Στο τέλος του έφτασε το 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, βρίσκοντας τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς στην 5η θέση των μεταλλίων, σε σύνολο 29 συμμετεχόντων σωματείων.

Την τελευταία μέρα των αγώνων ο Ν.Ο.Κ. κατέκτησε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο με την Αναστασιάδου Ευαγγελία και Ρέββα Βασιλική, στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Γυναικών Ελαφρών Βαρών, καθώς κι ένα χάλκινο στο αγώνισμα της δικόπου άνευ πηδαλιούχου Γυναικών με τις Ρέββα Μαριάνθη και Ρέββα Βασιλική.

Συμμετείχαν επίσης στο αγώνισμα του διπλού σκιφ ανδρών οι Γάκης Πέτρος και Χρήστου Κωστής, οι οποίοι στον μεγάλο τελικό κατέλαβαν την πέμπτη θέση.

Ονειρική κατάληξη λοιπόν για τα πληρώματα του Ν.Ο.Κ., τα οποία είχαν δεκαετίες να κατακτήσουν συνολικά 4 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια.

Θερμά συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν αυτό το πενθήμερο, τις περισσότερες φορές με απίστευτα αντίξοες καιρικές συνθήκες, στις προπονήτριες του Ν.Ο.Κ. κ. Φιλιοπούλου Ιωάννα και κ. Σιαραφέρα Παρασκευή, καθώς και σε όλα τα μέλη της αποστολής που βοήθησαν να έρθει σε πέρας αυτό το δύσκολο έργο. Η Καστοριά νιώθει υπερήφανη για το κατόρθωμα της κατάκτησης της 5ης θέσης στον πίνακα των μεταλλίων και σας συγχαίρει θερμά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη Διοίκηση του Ν.Ο.Κ. σε όλους αυτούς που στήριξαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτή την προσπάθεια του Ομίλου, όχι μόνο για τη συμμετοχή της ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και σε κάθε επίπεδο. Η στήριξή σας μας κάνει πιο δυνατούς, μας κάνει να νιώθουμε πως έχουμε πραγματικούς συμπαραστάτες και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε με στόχο ακόμα περισσότερες επιτυχίες για την Καστοριανή κωπηλασία.