Καστοριά

Με δικό του περίπτερο το Επιμελητήριο Καστοριάς στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων συμμετοχών του Επιμελητηρίου μας, με επιδότηση των  μελών του, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούμε και φέτος να συμμετέχετε στο περίπτερο του Επιμελητηρίου μας, που θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητηρίων στην  85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-13 Σεπτεμβρίου 2020.

Στη φετινή 85η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα  είναι η Γερμανία με πολυπληθή συμμετοχή ενώ η έκθεση θα πλαισιώνεται και από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

Η  επιβάρυνση  θα ανέρχεται σε 34,00€  πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ. και  περιλαμβάνει την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου και την κατασκευή δομή τύπου 2.

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας  τα στοιχεία τους στον παρακάτω σύνδεσμο: http://services.helexpo.gr/form μέχρι την Παρασκευή 07.08.2020.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.επικ. 2467027537 Υπεύθυνη κα Τογκαρίδου Κων/να.

Back to top button