Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή: 17 στην Καστοριά

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διορισθέντων στην Ειδική Αγωγή

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μία Νηπιαγωγός και 17 Δασκάλες/Δάσκαλοι

1. ΤΣΑΝΟΥΣΑ ΕΥΠΡΑΞΙΑ ΠΕ61
ΠΕ71
 1. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 2. ΠΑΝΤΑΖΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
 3. ΜΠΑΧΤΣΙΑΒΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 4. ΗΛΟΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
 5. ΝΙΚΟΛΗ ΣΟΦΙΑ
 6. ΠΑΝΑΤΣΑ ΝΑΤΑΛΙΑ  ΠΕ70 ΕΑΕ
 7. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
 8. ΝΕΣΤΟΡΑ ΕΙΡΗΝΗ
 9. ΠΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 10. ΓΑΛΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 11. ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
 12. ΘΕΟΦΥΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
 13. ΚΟΚΩΝΗ ΑΓΝΗ
 14. ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
 15. ΝΙΚΟΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 16. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
 17. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ

Για πρώτη φορά μόνιμοι διορισμοί σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης – Τελικοί πίνακες

Ανακοινώνονται σήμερα οι διορισμοί 1817 εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και 1628 εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ διαφόρων κλάδων. Μετά τη δημοσίευση της απόφασης διορισμών στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, θα ακολουθήσει ανακοίνωση προς ενημέρωση των διορισθέντων για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οφείλουν να παρουσιαστούν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας.
Η Υπουργός Νίκη Κεραμέως δήλωσε σχετικά:
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ολοκληρώνουμε σήμερα τη διαδικασία διορισμού 3.445 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πρόκειται για αγωγή και εκπαίδευση απαραίτητες για την ολόπλευρη και αρμονική ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, τη βελτίωση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων και δεξιοτήτων τους. Ο διορισμός μόνιμων εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στη δημιουργία σταθερών μαθησιακών δεσμών και να βελτιώσει έτι περαιτέρω την εξέλιξη των μαθητών. Καλή σταδιοδρομία στους εκπαιδευτικούς μας και καλή νέα σχολική χρονιά σε όλους.»