Καστοριά

Ευχαριστήριο προς τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. για την ευγενική χειρονομία της δωρεάς κουπονιών αξίας 1000 € στα πλαίσια του προγράμματος «Το Βότσαλο της φροντίδας». Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στα στελέχη των καταστημάτων, τα οποία με θέρμη υποστήριξαν και προώθησαν τη δράση αυτή, ενημερώνοντας το κοινό για τη δράση του σωματείου μας.

Στους ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η έμπρακτη αλληλεγγύη προς τους φορείς που αγωνίζονται για την προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, αποτελεί μία πράξη με ισχυρό συμβολικό χαρακτήρα, μία πράξη που περνά το μήνυμα ότι πολιτισμός σημαίνει πρώτα απ’ όλα προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση της πιο άμεσης ανάγκης.

Τα μέλη της Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς γνωρίζουν πλέον ότι στο πλευρό τους στέκεται ακόμη ένας ευαισθητοποιημένος οργανισμός, νιώθουν ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς ο αγώνας τους για ενεργοποίηση της κοινωνίας έχει αποτέλεσμα και δεσμεύονται να τον συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση και συνέπεια.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Γεώργιος Πάνος

Πρόεδρος Δ.Σ.

Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Back to top button