ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Συνέντευξη του σχεδιαστή μόδας Παναγιώτη Ιντζίδη (φωτογραφίες)

panagiotis intzidis

Ο Παναγιώτης Ιντζίδης δεν χρειάζεται συστάσεις. Ένας σχεδιαστής μόδας που ξεχωρίζει με το μοναδικό του στυλ. Τραβάει την προσοχή και δεν είναι τυχαίο να βλέπεις ένα ταλέντο που δεν κρύβεται.

Του Πέτρου Πρωτόγερου

Παναγιώτη, φέτος μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο που διανύουμε εν όψει κορονοϊού δε διστάζεις να μας παρουσιάσεις τη 4η κολεξιόν σου σε λίγες ημέρες στην πλατεία Απόζαρι στην Καστοριά.

– Οι δυσκολίες ήταν και είναι μεγάλες διότι όπως όλα τα δρώμενα της πόλης και της χώρας έτσι το δικό μου πρέπει να διασφαλίσει την ασφάλεια όλων μας και των αγαπημένων μας. Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει στην υλοποίηση του αρχικού μας πλάνου με κάποιες μικρό αλλαγές βέβαια.

panagiotis intzidis

Πως ξεκινάει η ιστορία του Παναγιώτη Ιντζίδη ως σχεδιαστή μόδας και ποιες είναι οι πηγές έμπνευσης του;

…. Στην πραγματικότητα όλα ξεκίνησαν ξαφνικά και απόλυτα ήσυχα. Από εκεί που δεν το περιμένεις. Ξεκίνησα να πειραματίζομαι σε μια κούκλα στο εργαστήριο του πατέρα μου με παλιές φόδρες και μια μηχανή που δεν την χρησιμοποιούσε κανένας. Εκεί έμαθα να ράβω και να ξηλώνω διότι η αλήθεια είναι πως αν δεν ξηλώσεις δε θα ράψεις. Τη πρώτη μου όμως δουλειά την έδειξα το 2014 όταν ήμουν 15  χρόνων.

Η καθηγήτρια μου στη ζωγραφική  η Μερόπη Σωτηροπούλου – Μάγγελ μου έδωσε την ευκαιρία να…

panagiotis intzidis

enimerosou.gr panagiotis intzidis

Διαβάστε όλη τη μεγάλη συνέντευξη και δείτε τις φωτογραφίες στο enimerosou.gr

 

 

 

Back to top button