Καστοριά

Ταχυδρομικό πρακτορείο σύντομα στην Κορησό

 

Σύντομα αναμένεται να λάβει τέλος ο Γολγοθάς των κατοίκων του οικισμού της Κορησού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της διαδικτυακής ενημερωτικής σελίδας «Τοπική Κοινότητα Κορησού» στο facebook, σύντομα αναμένεται να λάβει τέλος ο Γολγοθάς των κατοίκων του οικισμού της Κορησού με την υπολειτουργία του ταχυδρομικού υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ… όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ιδιωτική πρωτοβουλία ως κυριολεκτικά «μάννα εξ ουρανού» έκανε την εμφάνιση της, με την οικογένεια του κυρίου Κωνσταντινίδη Σπύρου του Θωμά να ηγείται αυτής της νέας εποχής, σε μια περιοχή όπως η Κορησός που αποτελεί ιστορικά ένα από τα προπύργια της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης.  Το νέο ελκυστικό πακέτο αναμένεται να εμπεριέχει τα εξής:
(Γραμματόσημα – επιστολές, συστημένα – κατεπείγοντα, δέματα – συσκευασίες, ταχυδρομικές επιταγές, φιλοτελικά & συλλεκτικά προϊόντα, εξόφληση λογαριασμών όπως Δ.Ε.Η, Ο.Τ.Ε, λογαριασμοί ύδρευσης, τηλεκάρτες – χρονοκάρτες, κάρτες κινητής τηλεφωνίας) με το παρόν κατάστημα να στεγάζεται στο παλαιό ιστορικό κτήριο.

Ο Θεός να χαρίζει υγεία και δύναμη στους νέους ιδιοκτήτες οι οποίοι ευχόμαστε ολόψυχα να αποτελέσουν την απαρχή για να ανατείλει ένα νέο λαμπρό φώς ανάπτυξης στην περιοχή μας. Όπως λέει και ο σοφός λαός «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»!

Θεμελής Αναστάσιος

 

 

Back to top button