ΑθλητικάΚαστοριά

Η προπονητική ομάδα της Ακαδημίας Αγοριών του Α.Σ. Καστοριάς (βιογραφικά – φωτο)


Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προπονητική ομάδα της ακαδημίας των αγοριών. Η ομάδα αυτή αποτελείται από τους ΝΤΟΝΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΤΕΡΣΕΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ, ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΚΑΡΑΒΑΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Και οι τέσσερις έχουν την εμπειρία και την όρεξη να δουλέψουν και να σταθούν δίπλα στα παιδιά μας. Ο Α.Σ. Καστοριάς τους καλωσορίζει και παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι τον τελευταίο χρόνο, θα κάνει ότι καλύτερο για τα παιδιά και τους γονείς, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

https://askastorias.gr/images/blog/2020-2021/small-images/daravigas.jpg

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστοριά. Μετά από μια πετυχημένη πορεία ως παίχτης και αρχηγός της τοπικής μας ομάδας, διετέλεσε βοηθός του προπονητή Νίκου Καραγιάννη στην Α2 κατηγορία. Τον τελευταίο χρόνο συμμετέχει στην ανδρική ομάδα της Καστοριάς αλλά εκτελεί και χρέη προπονητή στα τμήματα των ακαδημιών του Α.Σ. Καστοριάς.
https://askastorias.gr/images/blog/2020-2021/small-images/tersenidis.jpg

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΕΡΣΕΝΙΔΗΣ

Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στη Θεσσαλονίκη. Έπαιξε από νωρίς σε εθνικές κατηγορίες και <<ταξίδεψε>> με την αντρική μας ομάδα από την Β’, ως την κατάκτηση της Α2 κατηγορίας. Από πέρσι, εκτός από την συμμετοχή του στην αντρική μας ομάδα, εκτελεί και χρέη προπονητή στην ακαδημία των αγοριών καθώς και στο προπαιδικό και παιδικό τμήμα του Α.Σ. Καστοριάς.

https://askastorias.gr/images/blog/2020-2021/small-images/karavatakis.jpg

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΒΑΤΑΚΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστοριά. Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας μας, με πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις με το παιδικό και εφηβικό τμήμα σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Στην πορεία αγωνίστηκε τέσσερις χρονιές με την ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας και στη συνέχεια με την ομάδα του Άργους Ορεστικού, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ. Πέρυσι ήταν βασικός συντελεστής στην πορεία ανόδου της αντρικής μας ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Φέτος εκτός από την συμμετοχή του στο αντρικό τμήμα, θα συμμετέχει και ως προπονητής της ακαδημίας των αγοριών.

https://askastorias.gr/images/blog/2020-2021/small-images/ntontis.jpg

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΟΝΤΗΣ

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην Καστοριά. Είναι μέλος της ομάδας από το 1987 και έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Σαν αθλητής έχει παίξει στον Α.Σ. Καστοριάς και στο Άργος Ορεστικό. Ήταν μέλος της ΕΚΑΣΔΥΜ και συμμετείχε στα κλιμάκια της Εθνικής Παίδων. Τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών, καθώς και στα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων.

Back to top button