ΚαστοριάΝεστόριο

Ζήσης Τζηκαλάγιας: “Επιτέλους! Ας σταματήσουμε όλοι τον αγώνα για να πάρουμε λίγη δόξα και ας κοιτάξουμε να λύσουμε τα προβλήματα του κόσμου”

“Επιτέλους! Ας σταματήσουμε όλοι τον αγώνα για να πάρουμε λίγη δόξα και ας κοιτάξουμε να λύσουμε τα προβλήματα του κόσμου” αναφέρει ο βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας σε δελτίο τύπου, χωρίς κάποια άλλη διευκρίνηση, παραθέτοντας μόνο την αλληλογραφία του με τον Γενικό Γραμματέας Υποδομών:

Τρι 18/8/2020 10:04 πμ

Προς Γ.Γ Υποδομών κ.Γ.Καραγιάννη

Αξιότιμε κ.Γενικέ

Αυτό που συνέβη στα δύο χωριά της περιοχής μου είναι πρωτάκουστο. Στο ένα καταστράφηκαν ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ οι σκεπές των σπιτιών και αποθηκών(ευτυχώς είναι μερικές δεκάδες). Αμέσως μετά οι καταστροφές αυτοκινήτων,φωτοβολταϊκών στέγης και Αγροτικής παραγωγής.Από επίσκεψή μου με συνεργάτες μου σας αποστέλλω τις διαπιστώσεις και κυρίως τις προτάσεις μου.Οι φωτογραφίες μικρό δείγμα αποτυπώνουν. Παρακαλώ για την ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ της συνδρομής σας. Στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.

https://www.tzikalagias.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%af%ce%bc%ce%b7

Με εκτίμηση

Ζήσης Τζηκαλάγιας

Βουλευτής Ν.Δ Ν.Καστοριάς

——————————————————–

Γενικός Γραμματέας Υποδομών <[email protected]>

Τρι 18/8/2020 11:59 πμ

Αγαπητέ κε Βουλευτά,

Καλημέρα.

Σας ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση για την κατάσταση στην περιοχή.

Θέλοντας να συνδράμουμε άμεσα και με κάθε τρόπο, δόθηκε αρχικά εντολή  στη Γενική Διεύθυνση Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ), Υπηρεσία  της Γραμματείας μου, να έρθει σε επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σε επικοινωνία και με την Πολιτική Προστασία και με τον ίδιο τον κ. Περιφερειάρχη, αύριο θα σταλεί κλιμάκιο μηχανικών στην περιοχή για να γίνει άμεσα αυτοψία και  έλεγχος των κτηρίων που έχουν υποστεί ζημιές από τη χαλαζόπτωση.

Οι καταστροφές αυτοκινήτων, φωτοβολταϊκών και Αγροτικής παραγωγής,  είναι θέματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων μας, ως Γενική Γραμματεία Υποδομών.

Για ό, τι άλλο χρειαστείτε, είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε.

Πάντα στη διάθεσή σας

Γεώργιος Καραγιάννης

Γενικός Γραμματέας Υποδομών

Back to top button