Ημέρα 12: Κουζίνα καραντίνας του Pavlo
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα, Μύδια σε γαλλικό βούτυρο, σκορδαλιά κρασιού. Σε συνδυασμό με το Mastronardi Estate Winery Gewurtztraminor (λευκό κρασί). Απόλυτη νοστιμιά.
Ημέρα 12: Κουζίνα καραντίνας του Pavlo
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα, Μύδια σε γαλλικό βούτυρο, σκορδαλιά κρασιού. Σε συνδυασμό με το Mastronardi Estate Winery Gewurtztraminor (λευκό κρασί). Απόλυτη νοστιμιά.