ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Αμοργός: Στα εγκαίνια της έκθεσης του Καστοριανού εικαστικού Τριανταφύλλου Αλεξίου (φωτογραφίες)

Εγκαινιάστηκε χθες στην Αμοργό η έκθεση ζωγραφικής του Καστοριανού καλλιτέχνη Τριανταφύλλου Κ. Αλεξίου στη Λόζα την κεντρική και ιδιαίτερα γραφική πλατεία της Χώρας, στην αίθουσα “Συμεωνίδης”. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 4 Σεπτεμβρίου.
Ανεξάρτητα από το αν θα μένω του χρόνου στην Αμοργό ή αλλού, κλείνει ένας πρώτος κύκλος ζωής και εργασίας δύο χρόνων σε αυτό το μαγευτικό νησί, και μια έκθεση ζωγραφικής είναι ένας τρόπος για να γιορταστεί αυτό!

Ο πανζουρλισμός του Αυγούστου και τα νέα για τον κορονοϊο επισκιάζουν την τωρινή μας καθημερινότητα, αλλά τα σημαντικά που θα θυμόμαστε και μας καθόρισαν είναι η χειμερινή συλλογική ζωή μας στο νησί. Οι σπουδαίες φιλίες μας, οι συνεργασίες μας, οι εκδρομές στα χωριά, ο μόνιμος αέρας και τα σύννεφα, οι Πρωτοχρονιές και το Πάσχα, οι ομάδες που δραστηριοποιούνται στο νησί, τα κυριακάτικα καφεδάκια και οι πεζοπορίες μας. Αυτά και πολλά άλλα που μας κάνουν μέτοχους ενός τόπου αντί για απλά θεατές του τοπίου.

Χαίρομαι αφάνταστα που ζήσαμε και εργαστήκαμε εδώ, και εφόσον χανόμαστε μέσα στην τρέλα της σεζόν, ευκαιρία για να ξαναβρεθούμε!

Φωτογραφίες: Trilas Alos

Back to top button