Καστοριά

Παράταξη ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Ανοιχτή επιστολή προς τα μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καστοριάς

Αγαπητοί  Συνάδελφοι

Σαν ενεργά μέλη του Σωματείου,  η ομάδα μας, γνωρίζοντας  ότι μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από ότι η σημερινή   διοίκηση, η οποία επί  είκοσι  και πλέον χρόνια  μας διοικεί  προσφέροντας όσο μπορούσε φυσικά.

Γι αυτό διεκδικούμε τη Διοίκηση

Ακόμη  πιστεύουμε ότι μία αλλαγή μπορεί  και πρέπει να δημιουργήσει νέες  συνθήκες λειτουργίας, τρόπο ενημέρωσης, διαφάνεια στις αποφάσεις, στα οικονομικά, στα ιατροφαρμακευτικά, στα συνταξιοδοτικά, στις εκδηλώσεις εκδρομές και διασκέδαση , ακόμη και στην λύση προσωπικών η ατομικών σχέσεων και προβλημάτων η διαφορών των μελών μας. Πολλές οι τρέχουσες ανάγκες.

Γι αυτό διεκδικούμε την Διοίκηση

Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ, έτσι ονομάσαμε την ομάδα μας, στην Γ.Σ θα σας ενημερώσει και με άλλα στοιχεία, σκέψεις, απόψεις καθώς και δικές σας γνώμες και προτάσεις, τις οποίες περιμένουμε να ακούσουμε και όσοι συμφωνείτε αλλά μπορείτε να προσφέρετε, σας περιμένουμε        να  μπείτε στο ψηφοδέλτιο και να κάνουμε την   * ΑΝΑΝΕΩΣΗ  * πράξη.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  Ο.Α.Ε.Ε  ( ΤΕΒΕ- ΤΣΑ ΤΑΕ ) ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ  # Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ #

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ  στα οικονομικά του Σωματείου και σε όλες τις αποφάσεις και ενέργειες  της Διοίκησης μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  Έκδοση ενημερωτικών δελτίων, η δημιουργία ιστοσελίδας του Σωματείου για σωστή ενημέρωση όλων των μελών, σε  θέματα συνταξιοδοτικά, ιατρικά, νοσηλευτικά, φαρμακευτικά, κ.λ.π  σχετικά ενδιαφέροντα  την  τάξη μας.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  Εφόσον ζητηθεί από μέλος,  οπού μπορεί να επέμβει και να συμβάλει η Διοίκηση.

ΣΥΜΕΤΟΧΗ  Ενεργά και δραστήρια στην Ομοσπονδία μας.

ΣΥΜΕΤΟΧΗ  Στις εκδρομές και κοινωνικές εκδηλώσεις όλων των μελών κατά προτεραιότητα δήλωσης, στους ασθενέστερους δε βοήθεια συμμετοχής, όσο επιτρέπουν τα οικονομικά του Σωματείου θα την παρέχει, για να μην υπάρχουν αποκλεισμοί .

Και φυσικά θέλουμε τις επιπλέον υποδείξεις σας,

     ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΤΗΣ 6984564486

Τηλέφ.  επικοινωνίας:      Χ΄΄ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 6909791004

               ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 6932844500

Γενική συνέλευση και εκλογές στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καστοριάς

 

 

Back to top button