ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Έρχεται το PROTEAS OPEN 2020 (προκήρυξη)

Με πρώτο μας μέλημα την υγεία των αγωνιζομένων, των συνοδών τους, των θεατών αλλά και των φιλοξενούμενών μας. Καθ΄ όλη την διάρκεια των αγώνων θα τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τόσο της Ε.Φ.Ο.Α όσο και της Γ.Γ.Α., σχετικά με τον Covid 19

Επίσης θα ακολουθούνται όλες οι οδηγίες των ΚΥΑ της Γ.Γ.Π.Π. που αφορούν τα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του Covid – 19.

Όλες οι σχετικές οδηγίες θα είναι αναρτημένες σε σημείο εμφανές και προσβάσιμο από όλους και φυσικά τα μέλη του Δ.Σ. του ομίλου μας θα είναι διαθέσιμα για κάθε διευκρίνηση.

Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να σεβαστούν τις οδηγίες αυτές για το καλό όλων μας. Άρνηση συμμόρφωσης με τις οδηγίες αυτές θα σημαίνει αποβολή από τους αγώνες.

PROTEAS OPEN 2020  – 4 ΕΩΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Στους αγώνες μονών ανδρών και γυναικών ο νικητής προκύπτει μετά την κατάκτηση 2 set.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στα set 1-1 έως τους προημιτελικούς προβλέπεται super tie break των 10 πόντων.

Στους ημιτελικούς και τελικούς προβλέπεται τρίτο set και διαιτησία.
Μόνο στους τελικούς προβλέπεται τρίτο set.
Διαιτητές ορίζονται υποχρεωτικά στους ημιτελικούς και τελικούς.

Οι τελικοί έχουν διαιτητή και επόπτες γραμμών.
Τα μονά ανδρών και γυναικών παίζονται με καινούρια τριάδα μπάλες tretorn.

Ο/οι νικητές κάθε αγώνα θα δηλώνουν το αποτέλεσμα στη Γραμματεία και θα επιστρέφουν τις μπάλες.
Οι αγωνιζόμενοι έχουν την υποχρέωση να επικοινωνούν με τη γραμματεία των αγώνων ώστε να ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα που αγωνίζονται.
Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών μετά από 15 λεπτά θα χάνει τον αγώνα και ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover (w.o.).

Λόγω των πολλών ταμπλό, της μεγάλης συμμετοχής που τόσα χρόνια έχει το τουρνουά και του σύντομου χρονικού διαστήματος, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν τυχόν κωλύματα συμμετοχής (ημέρες ή και ώρες) στη δήλωση συμμετοχής και είναι υποχρεωμένοι να έχουν αγωνιστεί για τον 1ο γύρο το αργότερο έως την Κυριακή 6/9
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια και να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα με τα επιτρεπόμενα για τα γήπεδα υποδήματα.

Σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα τη γραμματεία των αγώνων για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους.
Η φροντίδα της υγείας του κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
Με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, η Επιτροπή Αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ
Οι κληρώσεις των κατηγοριών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, στη νέα σελίδα facebook: Proteas Kastoria Tennis  και σε προσωπικό e-mail όσων είναι διαθέσιμα.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά έως τις 10:00 το πρωί. Επιπλέον, τα αποτελέσματα των αγώνων θα ενημερώνονται online.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγωνιζόμενο ανέρχεται σε 20€ για μια κατηγορία, 10€ επιπλέον για δύο κατηγορίες και 35€ για τρεις κατηγορίες.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΤΖΗΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

 

Back to top button